Skrevet af Ture Wibrand 1 Sep 2018 - 2:58pm

APVKVIK nedlægger produktet Free, der bl.a. har givet gratis adgang til at lave mindre spørgeskemaundersøgelser med op til 9 deltagere.

Denne service har APVKVIK gennem de sidste fem år stillet gratis til rådighed for mere end 1000 mindre kunder. APVKVIK har gjort det muligt for virksomhederne, nemt og hurtigt, at gennemføre en komplet lovpligtig APV. Systemet er, ligesom det fulde system, altid automatisk opdateret, og således i henhold til seneste lovgivning på området.

Imidlertid har vi efter Databehandlerforordningens implementering i slutningen af maj 2018 fået yderligere forpligtelser overfor vores kunder, bl.a. i form af databehandleraftaler og øget support. Vi har derfor valgt at afvikle vores gratis abonnementer per dagsdato, og erstatte disse med tidsbegrænsede demo-konti.

Kunder der har et gratis abonnement hos APVKVIK, men som de ikke bruger eller ønsker at heholde, behøver ikke fortage sig noget og alle deres data bliver slettet automatisk 30 oktober 2018.

APVKVIK Free kunder, som ønsker at have fortsat adgang til deres data, skal fremover betale for vores service.  Hvis ikke, har de 45 dages fuld adgang til data fra 15. september 2018, og kan fx eksportere eller printe konklusionerne fra sidste undersøgelse, eller eventuelle handlingsplaner. Dette kan vises til Arbejdstilsynet som dokumentation.  Se mere om vores priser her: https://apvkvik.dk/priser-og-pakker.

Mange hilsener,

APVKVIK