Skrevet af Sven Møller 1 Mar 2017 - 6:19pm

Vi arbejder løbende på at forbedre APVKVIK systemet, for konstant at gøre det endnu nemmere for dig, at arbejde målrettet og systematisk på at forbedre arbejdsmiljøet: Automatisk oprettelse af handlingsplaner, forbedret invitation til undersøgelse og flere type anonyme undersøgelser.

Automatisk oprettelse af handlingsplaner

Det er nu muligt at oprette en handlingsplan direkte fra statistik-modulet. Når du gennemgår og analyserer resultaterne fra en undersøgelse, kan du nu oprette en handlingsplan direkte fra den side, hvor problemet præsenteres. Det sparer dig tid, og skaber fremdrift, når du kan altid nemt kan finde tilbage til data om, hvorfor du oprettede handlingsplanen.

Handlingsplaner er vigtige for at skabe forbedringer, og for at vise medarbejderne at der arbejdes aktivt og målrettet. Laver du en undersøgelse, efter at handlingsplanen er gennemført, vil du (forhåbentligt) kunne se forbedringerne ved at sammenligne resultatet før og efter. 

apv-handlingsplan step 1

 

Forbedret invitation til undersøgelse

Vi har gjort det markant nemmere for dig at invitere medarbejderne til undersøgelserne. Når du opretter en undersøgelse, vil du nemt kunne skrive en email med link til undersøgelsen direkte fra APVKVIK administrationen. Vi har lavet en kort standard tekst klar til dig i emailen, og du kan også se invitationsteksten her

Flere typer anonyme undersøgelser

Det er nu muligt at kombinere anonyme undersøgelser med fx identifikation af afdelinger. Ved undersøgelsens start, kan medarbejderne blive bedt om at vælge fx afdeling fra en rullemenu, og dette valg kan du bruge aktivt i statistikken til at indkredse hvor problemerne findes - selvom undersøgelsen stadig er anonym.

Du kan lave nu tre forskellige slags undersøgelser;   

  1. 100% anonym (ingen navnefelt eller menu for afdelinger og/eller lokationer)
  2. Semi anonym (ingen navnefelt, men menu for afdelinger og/eller lokationer)
  3. Non-anonymous (navnefelt og menu for afdelinger og/eller lokationer)