Om APVKVIK

APVKVIK ApS har lavet denne side om brug af personoplysninger for at forsikre dig om vores vilje til at beskytte dig og dine oplysninger. Siden viser, hvad vi indsamler af oplysninger, og hvordan vi bruger dem. 

APVKVIK ApS (APVKVIK / os / vi) tilbyder virksomheders arbejdsmiljøorganisationer forskellige værktøjer til at analysere og forbedre arbejdsmiljøet i virksomheden. Vi tilbyder en online portal til kunderne (Applikationen), der forefindes som en gratis og forskellige betalte versioner. Herudover tilbydes en række tillægsprodukter og -ydelser.

Ud over Applikationen driver vi www.apvkvik.dk og andre hjemmesider og andre online kanaler (Websites), hvor der bl.a. findes informationer og hjælp til aktuelle og potentielle brugere af Applikationen.

Sikkerhed

Vores Applikation og Website er bygget meget sikkert med hensyn til at beskytte de data du har betroet os. APVKVIK har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysninger i systemet hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommende kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lov om behandling af personoplysninger. Driftsmiljø med optimal sikkerhed mod nedbrud 24 timers overvågning og service

Ordresider

Vores site har sider, hvor du kan indtaste dine produktordrer. Hvis du opretter dig på vores Website, indsamler vi dine kontaktinformationer (som e-mail adresse etc.). Kontaktinformationerne bruger vi kun til at komme i kontakt med dig, hvis det bliver nødvendigt, fx ved fejl i bestillingen etc. Desuden bruger vi dem selvfølgelig til at sende dig din login og kodeord.

Nyhedsbrev

Når du er bruger vores applikation, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Du kan altid fravælge at modtage nyhedsbrevet. E-mail adressen, som vi sender dig fakturaer på, bruger vi kun til at sende dig nyhedsbrevet og til at holde styr på din konto. Din e-mail adresse vil ALDRIG blive udleveret til tredjemand.

Eksterne links

Vores Website og Applikation indeholder links til eksterne sites, og vi kan på ingen måde tage ansvar for dem.

Persondatapolitik
Personhenførbare oplysninger
Vi er meget opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager enten på Applikationen eller Website.  
 
Personhenførbare oplysninger afgives aldrig til tredjepart, og i vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger f.eks. ved at registrere dig, tilmelde dig et arrangement, købe en vare eller deltage i en undersøgelse m.v. 
 
Brug af personoplysninger
Personoplysninger indsamlet på vores website bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.
 
APVKVIK databehandler eller videreformidler ikke kunders data, som er angivet af kunden på applikationen. 
 
Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensynstagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. 
 
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger indsamtlet på vores website. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af synlig meddelelse på vores websites. 

Loggede informationer
Vi indsamler din IP adresse for at gøre det nemmere for os at optimere vores website og rette fejl. Informationerne bliver udelukkende brugt statistisk.

Cookies