Online auktionshus:

“I var klart det bedste bud, vi fik, da vi undersøgte markedet…”

 

Hvorfor valgte I APVKVIK?

Vi valgte APVKVIK, fordi I tilbød de rigtige APV funktionaliteter, som matcher det niveau som vi gerne vil operere på. Vores branche er meget computerbaseret, og dette var noget som jeres spørgeskemaer tog fint højde for. Endvidere ligger I også i den billige ende, hvilket passer os godt. Endelig gav jeres fine referencer os en klar idé om, at vi med jer kan håndtere det antal medarbejdere, vi har i dag.

Er APV vigtigt for jer?

APV undersøgelser er altid vigtigt, fordi vi kerer os om vores medarbejdere. Desuden er APV en god reminder for os til at gøre noget ekstra ud af HR-arbejdet og arbejdsmiljøet generelt.

Matcher APVKVIK jeres HR-arbejde generelt?

APVKVIK matcher vores HR-arbejde godt. I var klart det bedste bud, vi fik, da vi undersøgte markedet. Jeres spørgeskemaer er både relevante og afdækkende. På den tekniske side havde vi nogle småting, som vi ikke kunne finde ud af, men så ringede vi til Sven og Ture og fik hurtigt løst de udfordringer, som vi havde.

Passer APV spørgeskemaerne til jeres virksomhed?

Ja, de passer godt til vores udfordringer. Vi havde naturligvis nogle ekstra spørgsmål vi tilføjede, som gik detaljeret på vores måde at arbejde på her i virksomheden, spørgsmål som APVKVIK naturligvis ikke kunne forudse.

Er brugerfladen nem at gå til?

Brugerfladen kunne enkelte steder godt være lidt lettere at gå til, men når man lige giver det samlede billede små 10 minutters ekstra opmærksomhed, så fandt jeg også ud af hvordan det hele fint spillede sammen.

Er sikkerhed vigtig for jer?

Vi går meget op i sikkerhed ja, og at personfølsomme oplysninger ikke kommer i de forkerte hænder. Men vi føler os på sikker grund med APVKVIK, og synes kun APV portalen fungerer optimalt.

Giver APVKVIK jer det rigtige udbytte?

Bestemt. Efter en spørgeundersøgelse står det klart for os, hvilke personale indsatsområder vi skal fokusere på. Og så snart dialogen er i gang, så kører produktionen efterfølgende effektivt - noget vi også kan aflæse direkte på bundlinjen. Så ja - APVKVIK er et godt og solidt HR-værktøj på alle niveauer.