Konkret

Digital APV Rapport og analyse

Adgang til konkret statistik under hele forløbet, og alle tilbagemeldinger ses løbende. I stedet for at vente uger eller måneder på en rapport, får du klare og forståelige indsatsområder med det samme.

Hvorfor digital APV rapport?

Skræddersyet og interaktiv

Vores APV rapport er brugervenlig og interaktiv, og du kan nemt selv bestemme fx benchmark af afdelinger, begrænse udtræk mm.

Rapport i realtid

Data i realtid betyder at rapporter nemt kan laves både med det samme og løbende, og derved give ledelsen overblik fra dag et uden at skulle vente.

Nemt at distribuere

En digital APV rapport kan nemt sendes til fx ledelsen i form a PDF, Excel eller visuelle grafer. Dertil kan medarbejdere evt. se rapport i medfølgende App.

Automatisk handlingsplan

Fra statistikmodulet kan der nemt oprettes de nødvendige handlingsplaner, og systemet giver solidt overblik over potentielle indsatsområder.

Online backup og sikkerhed

Slut med APV mapper der bliver væk. Der er daglig backup på al data, som er hostet på Microsoft Azure platformen (ISO 27001 certificeret), og placeret i Holland.

Involvering og motivation

Engager og motiver medarbejdere ved rapportering via medfølgende App, og lad dem eventuelt løbende indberette nye arbejdsmiljøforhold med fotodokumentation.

Overhold loven

APV rapporten skaber grundlag for en lovpligtig vurdering og analyse af arbejdsmiljøet. Hjælper jer også på vej mod en OHSAS 18001 arbejdsmiljøcertificering.

Fuld support

 Oshure har stor erfaring med udarbejdelse af Digital APV, og kan bidrage med en smertefri og nem proces via vores supportcenter på mail, chat og telefon.

Du er i godt selskab

Oshure har siden 2007, hjulpet tusindvis af private og offentlige virksomheder med fx digitale APV og trivselsanalyser samt omfattende arbejdsmiljøledelsessystemer til handlingsplaner, indberetninger, kemikaliehåndtering og meget andet.

Vi ønsker at vores løsninger er baseret på en kombination af tillid, troværdighed og fleksibilitet, og derfor er support og hjælp en fuldt integreret del af alle vores produkter.

PRØV OS GRATIS

Prøv os uden forpligtelser i 30 dage