Prøv DIGITAL APV gratis

Kom i gang med Oshure

Opret en gratis APV prøvekonto herunder, og prøv os gratis i 30 dage – uden forpligtelser. Ingen automatisk fakturering. Du kan også bestille en personlig demonstration på 70 222 455 eller info@oshure.com.

Prøv os gratis og uforpligtende i 30 dage

Opret en gratis demokonto, og prøv et komplet, brugervenligt system til digital APV. Du får adgang til at teste med det samme.

  • Nem signup med din email på 1 minut
  • Klar til brug og alt er på dansk (og engelsk)
  • Demo-skabeloner ligger klar til at du kan teste
  • Ingen download eller installation nødvendig
  • Ingen automatisk fakturering – kreditkort er ikke nødvendig
  • Ubegrænset support og hjælp er inkluderet

Få en personlig gennemgang

Book en gratis, uforpligtende præsentation af forløbet, og hør nærmere om alle funktionaliteter, priser mm.

Det kræver ikke store mængder tid, tekniske eller statistiske færdigheder at lave en digital APV, og på en times tid får du et godt overblik.

Lad os vise dig hvor enkelt det er at lave APV – find en dato der passer i kalenderen, og book en præsentation af APV-værktøjet. Mødet foregår online, og du kan invitere alle de kolleger du har brug for.

Automatiseret APV Analyse og Rapport

Hvis du blot er på udkig efter en her-og-nu APV analyse og medfølgende rapport (der overholder lovkravene), så læs mere her om vores automatiserede APV Analyse og Rapport.

Effektivt og tidsbesparende

Vi gør det nemt for dig at finde indsatsområderne, og du kan fx let lave undersøgelser via de medfølgende skabeloner på flere sprog, og de grafiske rapporter giver overskuelig status for alle virksomhedens afdelinger.

Hurtig opstart

Ingen komplicerede kontrakter, konsulenter, kryptiske produkter og tilkøb, eller installation. Opret online, og kom i gang i dag! Du kan altid opgradere efterhånden som jeres behov udvikler sig.

Solid erfaring

OSHURE har siden 2007 hjulpet tusindvis af virksomheder med digital APV, og vores kunder spænder fra 10 til 3500 medarbejdere. Med baggrund i solid arbejdsmiljøfaglig viden, udvikles systemet løbende sammen med vores kunder.

Nemt og brugervenligt

Systemet er brugervenligt og målrettet – både for dig og medarbejderne. Lav digitale handlingsplaner, gennemfør arbejdsmiljødrøftelser, udarbejd arbejdsmiljøpolitik, og meget andet uden at være ekspert.

Styr på lovgivningen

Du kan med OSHURE systematikken nemt overholde de gældende lovkrav, og systemet er altid automatisk opdateret og i henhold til seneste lovgivning på området samt Arbejdstilsynets krav.

Support og sikkerhed

Et abonnement inkluderer gratis telefonhjælp, og vi håndterer alt omkring datasikkerhed og sikkerhedskopiering. OSHURE overholder persondataloven, er GDPR compliant, og tager beskyttelse af personoplysninger dybt alvorligt.

PRØV OS GRATIS

Prøv os uden forpligtelser i 30 dage