Brugervenlige

Digitale APV handlingsplaner

Opret handlingsplaner og opgaver direkte fra APV rapporten. Skab struktur og nedbring tidsspilde. Automatisk opfølgning på de ansvarlige via email notifikation.

Komplet APV

Prøv selv gratis i 30 dage, eller lad os vise dig hvor enkelt det er at lave en komplet digital APV. Du kan få adgang med det samme, eller finde en dato der passer i kalenderen.

Hvorfor digitale APV handlingsplaner?

Automatisk opfølgning

Ansvarlige notificeres automatisk via email omkring deadline for handlingsplanen, så I sikrer at tidsplaner overholdes.

Dokumentér indsatsen

Igangsatte APV handlingsplaner kan vises på medfølgende medarbejderapp til opfølgning og involvering af hele organisationen.

Styrk APV samarbejdet

Beskriv problem, konsekvens og løsning og indrag evt hele sikkerhedsorganisationen i udarbejdelsen og implementeringen af arbejdsmiljø initiativer.

Eksport til Excel

Brugervenligt, interaktivt værktøj som fx gør det nemt at printe handlingsplaner, eller eksportere dem til Excel for videre håndtering.

Opret via statistik

Handlingsplaner kan nemt oprettes direkte fra APV rapporten, således at I hurtigt får styr på indsatsområderne, fx i forbindelse med en APV.

Kategorisering

Mulighed for oprette egne kategorier eller tema’er, således at handlingsplanerne er struktureret akkurat som det passer til jeres organisation.

Budget og risiko

Mulighed for at tilknytte et budget og risikovurdering til hver handlingsplan så I har overblik og nemmere kan prioritere indsatserne.

Status og opdateringer

Handlingsplanen kan have forskellige statuser, og der kan fx lkøbende laves nyheder og opdateringer så alle kan følge med i implementeringen.

Du er i godt selskab

Oshure har siden 2007, hjulpet tusindvis af private og offentlige virksomheder med fx digitale APV og trivselsanalyser samt omfattende arbejdsmiljøledelsessystemer til handlingsplaner, indberetninger, kemikaliehåndtering og meget andet.

Vi ønsker at vores løsninger er baseret på en kombination af tillid, troværdighed og fleksibilitet, og derfor er support og hjælp en fuldt integreret del af alle vores produkter.

PRØV OS GRATIS

Prøv os uden forpligtelser i 30 dage